Lazanje



Hey,

Tänaseks siis midagi natukene keerulisemat.

Koostisosad:

  • Lazanje plaadid
Täidis:
  • Hakkliha
  • Tomat
  • Paprika
  • Sool
  • Pipar
  • Sibul (kui soovite)
Kaste:
  • Koor või piim
  • Jahu
  • Vesi
  • Sool
  • Pipar

Valmistamine:

  • Praadige sibul õlis
  • Lisage hakkliha ning siis tomat ja paprika
  • Lisage koostisele maitseained
  • Pange poti põhja veidi vett ning laske see keema
  • Lisage sinna pulgongi kuubik kui soovite
  • Segage jahu ja vesi korralikult
  • Lisage potti natuke koort ning siis ettevaatlikult segades jahu, vee segu
  • Kui kaste hakkab paksemaks minema lisage koort, kuni saate kerge kastme
  • Kastmele võib lisada ka sulajuustu
  • Laduge panni põhjale lazanje plaadid ning lisage siis kaste ja sellele hakkliha
  • Jätkake eelnevat kuni pann on täis või koostised otsas, jättes kõige pealmisele kihile vaid kastme
  • Pange peale veidi juustu ning lükake ahju, mis on umbes 180 kraadi juures
  • Vaadake plaatide järgi (kas need on juba pehmed) kuna tuleb ahjust võtta, enne ahjust võtmist lisada teine kiht juustu peale, nii et see korralikult saaks ära sulada

 Ning mõnus ning natuke ebatavaline söök ongi valmis.

Seda saab ka hiljem soojendada ning see maitseb ikka sama hästi kui ahjust võetud.

---Eleri

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kartulipuder ja viineri kaste

Peedi-hakklihakotletid

Kana tortilla