Peedi-hakklihakotletid

 Heyy,

Kotlettide tegemisse saab suurepäraselt kaasata ka lapsi, segu kokku keeramisel kui ka kotlettide "veeretamisel". Et tulemus jääks veel tervislikumgi, võib küpsetada neid ka praeahjus.

Koostisosad:

  • 500 g hakkliha
  • 300-400 g riivitud keedupeete
  • 1 sibul
  • 1 muna
  • sool
  • meelepärased maitseained lihale
  • 3 sl riivsaia
  • kaks küüslaugu küünt

Valmistamine:

  • keetke peet (saab osta ka poest), riivige
  • segage ühes kausis kokku muna, riivitud peet, sibul(võib eelnevalt praadida, et maitset pehmendada), küüslauk. maitseained, sool ja hakkliha
  • vormige lapikud kotletid, jälgige, et neid liialt paksud ei tule
  • veeretage riivsaias
  • pruunistage pannil 
Hea on neid serveerida keedukartulite ja hapukoore vms produktiga.
Ajus peaks küpsetama 20 minutit 200C juures.

---Erte

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kartulipuder ja viineri kaste

Kana tortilla