Kana tikka masala

Hey,

India vürtsid, kirgas värv-hea turgutaja hallis argipäevas. Seda on hea lihtne teha, võtab vaid natuke rohkem aega.

Koostisosad:

Kana marinaad:

  • 3 kana rinda
  • 1 sidrun
  • 125 g maitsestamata jogurtit
  • 6 küüslaugu küünt
  • 1 tl jahvatatud/purustatud ingverit
  • 2 tl soola
  • 2 tl köömneid
  • 2 tl garam masala't (india pärane maitseainesegu)
  • 2 tl paprika pulbrit

Valmistamine:

  • tükelda kana suupärasteks tükkideks
  • sega omavahel kokku koostisosad
  • jäta kana seisma külmkappi 1 tunniks
  • küpseta kana 200C juures 20 minutit
Selleks, et hiljem oleks lihtsam ahjus küpsetatud kana kastmesse lisada, võib need ajada grill-tikkude otsa.

Kaste:

  • 3 spl õli
  • 1 suur sibul
  • 2 tl purustatud ingveri
  • 8 küüslaugu küünt
  • 2 tl köömneid
  • 2 tl kurkumi
  • 2 tl paprika
  • 2 tl tšillipulbrit
  • 3 tl garam masalat
  • 800 g purustatud tomateid
  • 300 ml vett
  • 250 ml kohvikoort

Valmistamine:

  • hakkige küüslauk, sibul ja ingver, pange need potti, kuumutage kuni on pehmed
  • lisage maitseained, praadige umbes 30 sekundit
  • lisage purustatud tomatid ja vesi, hautage 5 minutit
  • kallake juurde koor, lisage kana
Hea on serveerida seda koos riisi, ja india leiva, naaninga.

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kartulipuder ja viineri kaste

Peedi-hakklihakotletid

Kana tortilla