Kana tikka masala
Hey,
India vürtsid, kirgas värv-hea turgutaja hallis argipäevas. Seda on hea lihtne teha, võtab vaid natuke rohkem aega.
Koostisosad:
Kana marinaad:
- 3 kana rinda
- 1 sidrun
- 125 g maitsestamata jogurtit
- 6 küüslaugu küünt
- 1 tl jahvatatud/purustatud ingverit
- 2 tl soola
- 2 tl köömneid
- 2 tl garam masala't (india pärane maitseainesegu)
- 2 tl paprika pulbrit
Valmistamine:
- tükelda kana suupärasteks tükkideks
- sega omavahel kokku koostisosad
- jäta kana seisma külmkappi 1 tunniks
- küpseta kana 200C juures 20 minutit
Selleks, et hiljem oleks lihtsam ahjus küpsetatud kana kastmesse lisada, võib need ajada grill-tikkude otsa.
Kaste:
- 3 spl õli
- 1 suur sibul
- 2 tl purustatud ingveri
- 8 küüslaugu küünt
- 2 tl köömneid
- 2 tl kurkumi
- 2 tl paprika
- 2 tl tšillipulbrit
- 3 tl garam masalat
- 800 g purustatud tomateid
- 300 ml vett
- 250 ml kohvikoort
Valmistamine:
- hakkige küüslauk, sibul ja ingver, pange need potti, kuumutage kuni on pehmed
- lisage maitseained, praadige umbes 30 sekundit
- lisage purustatud tomatid ja vesi, hautage 5 minutit
- kallake juurde koor, lisage kana
Hea on serveerida seda koos riisi, ja india leiva, naaninga.
Kommentaarid
Postita kommentaar