Ahjukartul



Hey uuesti,


Tänane roog on eriti lihtne valmistada, aega läheb küll natukene rohkem.

Koostisosad:

  • kartul
  • õli
  • maitseained (mina kasutan tavaliselt soola ja kartulimaitseainet või lisan natuke rohkem soola ning panen juurde tilli)

Valmistamine:

  • koorige kartulid (nii palju kui vaja)
  • lõigake kartulid sektoritesse ja maitsestage
  • pange ajupannile veidi õli
  • maitsestage kartulid ning pange pannile
  • ahi võiks olla umbes 200 kraadi juures
  • pange pann ahju
  • võtke kartulid välja kui need tunduvad valmis (pealt pruunikamad ja seest küpsenud) (seda, kas on küpsenud saab proovida kahvlige, kui kahvel läheb hästi sisse siis on valmis)

Serveerida liha või muude lisanditega.

Hea lihtne valmistada kasvõi tööpäeva lõpus õhtusöögiks.

---Eleri

Kommentaarid

Populaarsed postitused sellest blogist

Kartulipuder ja viineri kaste

Peedi-hakklihakotletid

Kana tortilla